Køge Tri Team 2000 har sociale events for medlemmerne. Vi holder klubfest i november for medlemmer med påhæng, samt enkelte andre sociale aktiviteter, såsom fastelavns tøndeslagning.

Udover det bliver der hvert år udvalgt et stævne som indgår i vores klubmesterskab. Vi mødes altid i klubhuset og tager samlet ud til stævnerne. Da ikke alle har bil eller mulighed for transport, finder vi altid ud af hvem der har en ekstra plads - også til cyklen.

Klubben lægger stor vægt på det sociale og ud over at være trænings-kammerater ses mange af os også privat og kender hinandens familie og børn.

Hvert år laves der en årskalender, hvor medlemmerne kan se hvilke datoer der sker noget i klubben. Det gælder både vores klubaftener, evt. grillpartys, klubfest, vores egne stævner mm. Kalenderen kan ses på hjemmesiden og på opslagstavlen i klubhuset.