KØGE TRI TEAM 2000 er en selvstændig forening. Den blev stiftet d. 1/1-2001 og har primært til huse i tennishuset ved Køge Idrætspark og i Køge Svømmeland.

Vi er omkring 100 medlemmer, som er mere eller mindre aktive. Vores medlemmer deltager både på de korte- og lange distancer, lige fra landets motionsstævner (DM, EM & VM) til stævner udenlands.

Klubben rummer medlemmer på alle niveauer og alle er velkommen, både den nystartede motionist såvel som den øvede triatlet.

Vi har et godt klubliv, hvor der altid er positive og imødekommende mennesker at finde. Alder er ingen hindring, hvilket betyder, at vores brogede flok kan bidrage med både et friskt pust og en masse livserfaring. Sammenholdet og den sociale summen i klubben, er for os lige så vigtig som vores mangfoldige målsætninger. Lige så seriøse vi kan være i vores træning, lige så meget sjov og ballade har vi det både før, under og efter vores træning. Der er altid gode råd at hente hos de mange medlemmer, hvad end ©det er omkring træning eller noget i det private.

Klubben har en bestyrelse bestående af 5 af klubbens medlemmer, som sørger for driften bagom klubben. Derudover har klubben også et par udvalg. Her kan bl.a. nævnes:

• Stævneudvalget
  • Festudvalget
  • Tøjudvalget

Udvalgene består både af klubmedlemmer og/eller medlemmer fra bestyrelsen.

Klubben afholder generalforsamling en gang om året i Q1.

Hvis man kunne have interesse i et medlemskab i KØGE TRI TEAM 2000, er man altid velkommen til at komme ned til en uforpligtende prøvetræning. Vi vil i hvert fald tage godt imod jer!