KØGE TRI TEAM 2000 er en selvstændig forening. Den blev stiftet d. 1/1-2001 og har til huse i atletikhuset på Stensbjergvej i Køge.

Vi er omkring 100 medlemmer, som er mere eller mindre aktive. Vi deltager i DM, EM, VM og mange af landets motionsstævner. Der trænes på mange forskellige niveauer og alle er velkommen både den nystartede motionist og den mere øvede triathlet.

Vi har et godt klubliv, og der er altid glade og positive mennesker der er klar med gode råd til træningen.

Man er altid velkommen til at komme ned og træne med os for at se om et medlemsskab kunne være af interesse.

Udvover bestyrelsen, som består af 5 personer, har klubben også diverse udvalg. Udvalgene arbejder inde for forskellige områder, her kan bl.a. nævnes:

• Stævneudvalg

Udvalgende består både af klubmedlemmer samt medlemmer fra bestyrelsen.

Klubben afholder generalforsamling en gang om året i februar måned.